Slučajnost ili praznovjerje? Renee je ova boja dvaput donijela sreću na Oscarima

Foto: EPA-EFE

RENEE Zellweger je sinoć dobila Oscara za najbolju glavnu glumicu zbog uloge u filmu Judy o životu i karijeri Judy Garland.

Glumica koju posljednjih godina nismo imali priliku vidjeti na dodjelama Oscara istaknula se i kao jedna od najbolje odjevenih dama večeri. Crvenim tepihom je prošetala u elegantnoj asimetričnoj bijeloj haljini s jednim rukavom koja je cijela bila posuta šljokicama.

Bijelu haljinu s potpisom modne kuće Armani iskombinirala je sa salonkama iste boje zbog čega je mnoge podsjetila na mladenku, ali i na izdanje koje je nosila kada je prvi put dobila Oscara. Naime, Renee je i 2004. godine nagrađena Oscarom za najbolju sporednu glumicu zbog uloge u filmu Studengora, a i tada je zlatni kipić preuzela u potpuno bijelom izdanju.

Njezinu tadašnju haljinu dizajnirala je Carolina Herrera, a glumica ju je također iskombinirala s bijelim salonkama. Slučajnost ili praznovjerje? Istinu ćemo doznati tek kad sama glumica potvrdi da je namjerno opet odabrala bijelu haljinu kako bi joj donijela sreću ili da o tome uopće nije razmišljala.