Stilska lekcija Jelene Rozge: Uz ovaj trik i obična košulja izgleda izazovno

Foto: Instagram

IAKO klasične košulje većina povezuje isključivo s poslovnim outfitima, one nisu nimalo dosadne. Osim što pružaju bezbroj mogućnosti za kombiniranje, mogu biti jako izazovne.

Tajna je u načinu na koji ih nosite.

Umjesto da je potpuno zakopčate, hrabro preskočite nekoliko gumbića i otkrijte jedno rame. Upravo su odjevni komadi na jedno rame jedan od najzavodljivijih trendova koji se ponovno vratio na modnu scenu. Oni na decentan i odmjeren način otkrivaju dovoljno kože da vaša kombinacija izgleda seksi i izazovno a da istovremeno ne pretjerate i doživite potpuni modni promašaj.

No da i od običnih komada same možete napraviti one na jedno rame potvrdila je modna maherica Jelena Rozga koja je na svom Instagramu svima održala stilsku lekciju.

Pjevačica je pozirala u jednostavnoj bijeloj košulji s plavim prugicama, klasičnom modelu koji možda već i sami imate u ormaru, a kombinirala ju je uz još jedan klasik - traperice. Iako na prvu zvuči kao poprilično dosadna kombinacija, Rozga je dokazala da to nije tako.

No ako odlučite kopirati njen stajling, pobrinite se da ispod košulje nosite samostojeći grudnjak kako ispod svega ne bi virile naramenice i tako ostavile dojam nemarnosti te potpuno uništile dojam.