Stiže beauty aplikacija kojom ćemo biti opsjednute

Foto: Instagram, Promo

OVA vijest itekako će razveseliti sve beauty ovisnice.
 
No, čak i ako niste toliko opsjednute šminkom, vjerujemo kako će vam ova aplikacija itekako olakšati potragu za određenim beauty proizvodima, bez kojih ipak ne možete.
 
 
Radi se o aplikaciji pod nazivom Metix, koja ima veliki potencijal promijeniti način na koji kupujemo make-up, točnije itekako ga olakšati.
 
Aplikacija, koja će biti lansirana 22. studenog, pametno vam govori što poznate dame,a li i utjecajne beauty blogerice imaju na svom licu te vam omogućuje da iste te proizvode odmah i kupite, pa čak i da vam oni budu dostavljeni na kućni prag. U ponudi će biti proizvoda više proizvođača.
 
 
A ako ste često u potrazi za beauty inspiracijom s Instagrama, ovo vjerojatno zvuči kao aplikacija vaših snova. Posebno nam se sviđa ideja da ćemo moći provjeriti kako različiti proizvodi izgledaju na različitim tonovima kože, i to za sve dobne skupine.
 
Također, postoji i opcija da uploadate vlastitu fotografiju, što omogućava ostalim korisnicama da na vama uoče određene proizvode te krenu u potragu za njima.
 
 
Koliko smo uspjeli saznati, ona će odmah na početku ponuditi 200+ lookova poznatih i manje poznatih dama pa ćemo, uz par klikova, moći odmah saznati što nose Kim Kardashian ili Victoria Beckham.
 
Jedva čekamo!