Što se to događa u Hollywoodu? Prekinuli Demi Lovato i Fez iz "Ludih sedamdesetih"

Foto: Splash News, Instagram

U OVIH nekoliko dana u lipnju, prekinula su tri celebrity para.

Prvi su to napravili Taylor Swift i Calvin Harris, tvrdeći kako je među njima nestalo strasti, nakon svega 15 mjeseci. Zatim su tu i Gigi Hadid i Zayn Malik, iako se počelo šuškati kako su glasine neistinite.
 
No, to nažalost nije slučaj kod još jednog slavnog para, pjevačice Demi Lovato i glumca Wilmera Valderrame, koji je najpoznatiji po ulozi Feza u poznatoj seriji "Lude sedamdesete".
 
 
Par je zajedničkom izjavom potvrdio prekid, i to nakon punih 6 godina veze. 
 
"Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao najbolji prijatelji, a ne kao ljubavnici", stoji u priopćenju, u kojem su priznali i kako je to bila teška odluka, koju su zajedno donijeli. Prekid je došao potpuno iznenadno, obzirom kako je par još nedavno objavljivao zajedničke slike i slatke poruke na društvenim mrežama.
 
 
Podsjetimo, Demi i Wilmer upoznali su se 2010. godine, a zgodna pjevačica često je u intervjuima isticala kako joj je on bio najveća podrška tijekom borbe s ovisnošću te bipolarnim poremećajem. "Nikada ne želi uzimati zasluge što sam danas trijezna, no garantiram vam kako ne bi bila živa, da nije bilo njega", otkrila je Demi.
 
 
Čini se kako sunce i lijepo vrijeme ne utječu pozitivno na neke parove...