Supruga Justina Timberlakea postaje sve golišavija na crvenim tepisima

Foto: Slash News, Getty

35-GODIŠNJA Jessica osim ljepotom, pozornost privlači i modnim odabirima.
 
Radi se o glumici Jessici Biel koja je poznata i kao supruga pjevača Justina Timberlakea s kojim je u sretnom braku od 2012. godine.
 
 
2015. godine duo je dobio i sina Silasa Randalla, a glumica se tada povukla iz javnosti zbog majčinskih dužnosti koje nisu nimalo lake.
 
 
No u posljednje vrijeme smeđokosa ljepotica ponovno je rado viđeni gost brojnih holivudskih evenata, a kada su u pitanju njezine krpice, primijetile smo jednu zanimljivu stvar.
 
 
Jessica je kao uvijek besprijekorno elegantna no njezine haljine postaju sve otvorenije i prozirnije, ali u granicama dobrog ukusa. Tako je nedavno zasjala na jednoj gala večeri u New Yorku u crnoj mrežastoj haljini, ispod koje se jasno naziralo donje rublje no nije izgledala vulgarno, već joj je pošlo za rukom i u takvom izdanju izgledati vrlo glamurozno.
 
 
Na istom su događaju u elegantnim kreacijama blistale i druge poznate holivudske dame, kao što su npr. Chrissy Teigen, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba i Jennifer Garner.
 
 
 
Kada je u pitanju svakodnevna odjeća, Jessica je ostala vjerna ležernom i jednostavnom stilu, a posljednjih tjedana ne odvaja se od svog kariranog, crvenog kaputića, jer ipak se radi o hit uzorku sezone.