Sve "it" djevojke ove sezone nabavile su istu, 90 tisuća kuna vrijednu torbicu

Foto: Splash, Instagram 

HOĆE li ova super skupa torbica postati nova Birkinica?
 
Riječ je o luksuznom modelu dosad nepoznatog dizajnera Jasona Stalveya koji je preko noći postao omiljeno ime u modnim krugovima. Njegova mini Beauty case torbica osvojila je srca sestara Hadid, Kaie Gerber te drugih utjecajnih trendseterica koje su za nju bile spremne izdvojiti vrtoglavih 90 tisuća kuna.
 
 
Visoku cijenu dizajner opravdava činjenicom da su sve torbice rađene ručno i izrađene od skupocjene kože egzotičnih životinja, a očito i za njih postoji tržište, jer po popularnosti već konkurira legendarnoj Hermesovoj Birkinici. A kako joj i samo ime kaže, "it" torbica izgledom podsjeća na kutijicu te dolazi u raznim bojama, od kojih Gigi ima čak dvije. 
 
 
Manekenka je nabavila torbice u crnoj i crvenoj boji te ih odlično uklopila u dva potpuno različita outfita.
 
 
A prilagodljivu torbicu u bijelom izdanju ima i njena sestra Bella koja ju je za sada nosila u kombinaciji s čizmama u istoj boji te izazovnim crvenim kombinezonom.
 
 
Ni "mini Cindy Crawford", odnosno njena kći Kaia Gerber, nije mogla odoljeti geometrijskoj torbici, a ona se odlučila za neupadljivi, crni model.
 
 
A kad nešto nose svi supermodeli današnjice, onda znate da se radi o hitu, osim što si ovaj trend mogu priuštiti tek rijetke, dok se mi "obične smrtnice" možemo samo nadati nekoj povoljnoj i vjernoj kopiji.