Sve zahvalite njoj: Prošlo je 10 godina otkad je Paris Hilton dovela Kim Kardashian u naše živote

Foto: Getty, Instagram, Splash News, Giphy, Screenshot Youtube

DAVNO prije reality showa "Keeping Up With The Kardashians", postajao je "The Simple Life".


U njemu su glavnu ulogu imale dvije razmažene bogatašice, Paris Hilton i Nicole Richie, koje su bile i najbolje prijateljice, a druže se i danas. No, tada je u cijelu priča ušla i Kim Kardashian, koju je bogata nasljednica prije točno 10 godina predstavila široj javnosti.



Iako danas tvrde kako razgovaraju, bolje upućeniji izvori tvrde kako se ne mogu smisliti, a cure su se "skompale" puno prije nego ke Kim Kardashian napravila rozu MySpace stranicu, na kojoj se sama nazivala princezom.



Naime, cure se znaju još od malih nogu, no ozbiljnije su se počele družiti tek kada su odrasle, odnosno kada se Kim pokušavala ubaciti na crvene tepihe, a Paris je već sigurno gazila svim onim najpoznatijim te bila poznata i kao velika partijanerica, koja dečke mijenja kao čarape.



Tako se za sadašnju gospođu Wet saznalo kada je postala asistentica slavne Paris, a u opisu posla bilo joj je i uređivanje ormara plavokose bogatašice, iako nam je teško zamisliti da je Kim ikada radila tako nešto. No, nitko nije počeo od vrha, zar ne?



"Odrasle smo zajedno. Volim ju, mislim da je slatka, no nisam ju vidjela niti razgovarala s njom godinama. Mislim da sam puno naučila od nje, posebno kako se uvijek lijepo ponašati prema paparazzima i obožavateljima te da ne postoji razlog zašto se ponašati drugačije", jednom je prilikom izjavila Kim. No, slavna starleta kopirala je Paris i po pitanju porno uradaka: 2001. "procurio" je onaj od Paris, a 2007. od Kim.



Navodno su problemi u raju započeli kada je javnost postala zainteresiranija za tamnokosu ljepoticu, a manje za Paris, što "matica društva" nikako nije mogla podnijeti. Zatim su uslijedila brojna javna blaćenja bivših prijateljica, u kojima je svakako prednjačila Paris. "Nikad ne bih htjela imati stražnjicu poput njezine. Podsjeća me na pljesnivi sir zamotan u vreću za smeće", jednom je prilikom izjavila Paris.



Kim joj nije ostala dužna pa je jednom prilikom u Las Vegasu u klubu uzela mikrofon, nakon što je tamo zasvirala pjesma Paris Hilton te se zaderala: "A sada malo prave glazbe."

Danas cure nećemo vidjeti kako se druže, no kada se sretnu, pokušavaju ostaviti dojam kako su u dobrim odnosima pa objave neku zajedničku sliku na Instagramu, iako ta "druženja" češće izgledaju ovako:



Kim je sretna u svom trećem braku s reperom Kanyeom Westom, s kojima ima dvoje djece, dok je Paris sretno zaljubljena u biznismena Thomasa Grossa, zbog kojeg se preselila u Švicarsku te otkrila kako je sada na drugačijem mjestu, sretna i zaljubljena.

Čini se kako nekim prijateljstvima, baš kao i ljubavima, jednostavno nije suđeno...