Tatjana Jurić kao Hailey Bieber: Zgodna voditeljica zablistala u trendi izdanju

Foto: Luka Šangulin/Index, Marko Lukunić/PIXSELL, Cover Images

SINOĆ je održan party Narodnog radija na kojemu su proglašene pjesme godine.

Nagrade su pripale Franki Batelić za pjesmu Sve dok sanjaš i Petru Graši za pjesmu Voli me, a program je vodila Tatjana Jurić, koja je zablistala u izazovnom i trendi u izdanju u kojem nas je podsjetila na Hailey Bieber.

Zgodna voditeljica nosila je poluprozirnu crnu svjetlucavu haljinu s trendi puf rukavima koja se u gornjem dijelu veže u mašnu i otkriva trbuh, a Hailey se u jako sličnom izdanju ovog tjedna pojavila na svečanoj premijeri novog dokumentarca njezinog supruga Justina Biebera Seasons.

Manekenka je također nosila poluprozirnu crnu svjetlucavu haljinu s prorezom na području trbuha, a jedina razlika bila je u rukavima. Njezinu haljinu potpisuje popularni libanonski dizajner Zuhair Murad.

Haljine i kompleti koji otkrivaju trbuh ove su godine pokorili holivudske crvene tepihe, a prije Tatjane, trend su isprobale još dvije poznate Hrvatice. Sonja Kovač ga je s crvenog tepiha dovela na ulicu, a Jelena Rozga je u glamuroznoj haljini s izrazom na trbuhu ukrala sve poglede na dodjeli nagrada MAC u Beogradu.