Tko je ovo? Djevojčica s tankim nožicama danas je žena koja muškarce ostavlja bez daha

Foto: Twitter, Instagram, Tumblr

MOŽETE li prepoznati slavnu ženu koja je u djetinjstvu izgledala ovako?

Riječ je o prekrasnoj Sofiji Vergari koja je od najmlađih dana bila iznimno lijepa djevojčica, no dok je danas znamo po bujnim oblinama, u osnovnoj školi bila je jedna od mršavijih curica.



Sofia Vergara rođena je 10.06.1972. u Barranquilli u Kolumbiji, u strogoj katoličkoj obitelji koja je imala šestero djece.



Nakon srednje škole počela je studirati stomatologiju, no nakon što ju je na jednoj plaži zapazio fotograf koji joj je predložio da se počne baviti manekenstvom, 17-godišnja Sofia ostavila je studij i bacila se u showbiznis.



Prvu reklamu snimila je za brand Pepsi, a već nakon prvog prikazivanja postala je popularna i počela dobivati pozive za razna snimanja. To i nije čudno ako uzmemo u obzir činjenicu da se u reklami morala skinuti u sićušni bikini.



S 18 godina udala se za srednjoškolskog dečka Joea Gonzalesa i godinu dana kasnije rodila sina Manola, a već 1993. par se razveo zbog neslaganja u karakteru.

Sofia je nastavila obilaziti audicije i snimati editorijale, uglavnom za muške časopise, a nakon nekoliko manjih uloga u tv filmovima, dobila je priliku da zaigra Gloriju u seriji "Moderna obitelj".

Ova zanosna ljepotica tu je mogla pokazati sve svoje čari, ali i glumački talent i izrazito duhovitu narav pa ju je upravo ta uloga vinula u zvijezde i ravno na A-listu s koje se godinama ne skida.

Psst! Atraktivna Sofia jednom je izjavila kako ljudi lijepe žene rijetko smatraju duhovitima pa upravo zbog toga često radi razne grimase, kako bi bila pristupačnija publici.