Tomislav Vrbanec kreirao ekskluzivan parfem za Miss Supranational Hrvatske 2018.

Promo

PROŠLOG tjedna u Vodicama, u hotelu Olympia Sky, održan je izbor Miss Supranational Hrvatske 2018. Za tu prigodu, Hrvatska Parfemska Kuća kreirala je ekskluzivan miris koji su sve natjecateljice dobile na dar. Kreator mirisa, glavni parfumer Hrvatske Parfemske Kuće, Tomislav Vrbanec, kaže kako su mu inspiracija za ovaj parfem bile upravo natjecateljice. 

''Ženska ljepota nepresušan je izvor inspiracije kad je u pitanju kreiranje parfema. Djevojke koje su se natjecale za titulu najljepše prekrasne su mlade žene. Osim vanjske ljepote, njihova pozitivna energija, prekrasna osobnost i vedar duh, sve su nas oduševili i proveli smo uistinu prekrasno vrijeme u njihovom društvu u Vodicama. Čestitam im svima još jednom i želim im od sveg srca da prije svega zadrže taj vedar i pozitivan stav koji imaju prema životu.'', rekao je Vrbanec.

Parfem koji je kreiran za Miss Supranational napravljen je od sedamnaest vrsta mirisnog cvijeća, a svaki cvijet simbolizira jednu djevojku. Spoj ovog cvijeća dao je poseban miris ovom parfemu koji je u Vodicama djevojkama osobno uručio Tomislav Vrbanec.

Titulu Miss Supranational Hrvatske 2018. osvojila je Tihana Babij, prva pratilja je Vanda Antunović, a druga pratilja Antonia Tea Beroš.