U koraku s modom: 5 vodećih trendova u čizmama za ovu zimu

Foto: Bershka, Mango, Pull&Bear, Zara, Stradivarius

DOŠLO je i to doba godine kada se na vrhu naše šoping liste nalaze čizme i gležnjače.
 
Svake sezone iz izloga mame novi modeli kojima je zaista teško odoljeti, čak i ako već imate pozamašnu kolekciju čizmica kod kuće. Ni ove godine nije ništa drugačije, a želite li biti u koraku s modom, definitivno vam trebaju i nove čizme. Što donose ovogodišnji trendovi, otkrijte u nastavku i odmah pronađite model za sebe, bez obzira na to volite li više štikle ili čizme s ravnim đonom:
 
Crvene čizme
 
Najpopularnija boja nije zaobišla ni obuću, dapače, crvene čizme izdvojile su se i kao jedan od vodećih trendova sezone. To je i najjednostavniji način da unesete malo boje u tmurne jesenske i zimske kombinacije i podignete svoj stil na novu razinu.
 
Besrhka, 229,90 kn
 
Mango, 999 kn
 
Čarapa-čizme
 
Pripijene čizme i gležnjače koje izgledom podsjećaju na čarape, po čemu su i dobile ime, najlaskaviji su trend sezone jer vizualno izdužuju i stanjuju noge, čak i kada se radi o gležnjačama.
 
Zara, 299,90 kn 
 
Bershka, 449,90 kn
 
Svjetlucave
 
Pravo je vrijeme je da se odvažite i nabavite jedan šljokičasti par čizama, koje su ove sezone dozvoljene i u dnevnim kombinacijama. Njihov moto je "što blještavije, to bolje", a u ovakvim čizmama zajamčeni su vam i svi pogledi. 
 
Zara, 349,90 kn
 
Mango, 449,90 kn
 
Bijele čizme
 
Ono što se do prije par godina smatralo "seljačkim", ove je sezone "must have". Riječ je o gležnjačama i čizmama u bijeloj boji koje nastavljaju trend bijelih cipela od proljeća i ljeta te su rezervirane za samouvjerene te modno odvažne djevojke i žene.
 
Zara, 549,90 kn
 
Mango, 799,90 kn
 
S vezicama
 
Iako se radi o modnom klasiku, čizme i gležnjače s vezicama nikada nisu bile popularnije. Ako već imate jedne u ormaru, onda na ovom trendu slobodno možete uštedjeti, dok će ostale lako pronaći jedan par za sebe u širokoj ponudi popularnih trgovina.
 
Stradivarius, 449,90 kn 
 
Pull&Bear, 399,90 kn
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.