U njezinoj zemlji kritiziraju je zbog oblačenja, dok joj se ostatak svijeta divi

Foto: X17/Guliver, Getty, Splash News

O LIJEPOJ i elegantnoj kraljici stalno pišemo.

Naravno, radi se o jordanskoj kraljici Raniji koja se ovih dana nalazi u Los Angelesu, u koji je sletjela jučer u vrlo ležernoj i potpuno crnoj kombinaciji hlača, majice i krznenog kaputa. U njoj je izgledala kao milijun dolara, što ne polazi za rukom svakoj ženi.
 
 
Smeđokosa članica kraljevske obitelji velika je zaljubljenica u modu, a njezin je stil glamurozan i elegantan, zbog čega je Rania često na listama najbolje odjevenih žena svijeta.
 
 
Također, lijepa kraljica često krši brojna modna pravila kraljevskog dvora jer iako dolazi iz islamskog svijeta, zna kako povezati modni ukus i seksepil, ali nikada naravno ne prelazi granicu dobrog ukusa.
 
 
Dizajneri je obožavaju, ali konzervativci u Jordanu zamjeraju joj što ne nosi hidžab, a ona je to odbila prvog dana kada je stupila na dvor.
 
 
Podsjetimo, Rania je rođena u Kuvajtu, u palestinskoj obitelji, a za kralja Abdulaha II. udala se 1993. godine. U to vrijeme Abdulah je bio jordanski princ, a par se upoznao na zabavi koju je organizirala kraljevska obitelj. Nakon samo dva mjeseca objavili su zaruke.
 
 
Osim ljepotom i besprijekornim modnim ukusom, lijepa kraljica vrlo je aktivna u borbi za prava žena u svojoj zemlji, a zaslužna je za poboljšanje njihova položaja otkad je postala kraljicom. Žena vrijedna divljenja!
 

Pssst! Jordansku kraljicu mnogi često zamijene sa španjolskom kraljicom Letizijom koja je također modna ikona, a osim što izgledaju kao blizanke, njihovi stilovi također su vrlo slični, iako španjolsku kraljicu često viđamo i u high-street krpicama.