U ovoj holivudskoj vezi ona je šefica, bar kada je riječ o društvenim mrežama

Foto: Getty

BLAKE Lively i Ryan Reynolds jedan su od najljepših holivudskih parova.

Osim što su zgodni, oboje su poznati i po istančanom smislu za humor, pogotovo na društvenim medijima. No iako je Ryanov Twitter prepun smiješnih objava o obiteljskim situacijama i njihovim kćerima, svaki od tih tvitova prvo treba odobriti Blake.

"Objave koje se tiču naših djevojčica i roditeljskih savjeta koje nitko ne treba shvatiti ozbiljno, prvo pokazujem svojoj supruzi i objavljujem ih samo uz njeno dopuštenje," priznao je glumac u talk showu Entertainment Tonight.



No iako na prvu možda tako zvuči, Bleke nikako nije oštrokondža koja brani svom suprugu da bude smiješan na društvenim mrežama i da zbija šale na račun svoje djece. Dapače, neki od odobrenih tvitova iznenađujuće su "brutalni", poput ovog, u kojem glumac kaže kako je svoju kći zakopao preko noći u pijesak, jer ona to voli:

Nijedan od njegovih smiješnih tvitova o kćerima nije istinit, ali svi su jako smiješni, a Ryan ih često pokazuje Blake samo kako bi ju nasmijao (awww, kako slatko).

Sve je u granicama dobrog ukusa i humora, a i sama Blake lajka gotovo svaku objavu svog muža i njegova je velika obožavateljica na Twitteru. Par se samo jako brine o tome da sačuva privatnost svojih djevojčica od očiju javnosti, što je duže moguće, a tome ide u prilog i činjenica da su ih do sada samo jednom poveli sa sobom na crveni tepih i to kada je Ryan dobio zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih.