Usporedili smo sve zaručničke prstenove J.Lo. Evo tko se najviše isprsio

Foto: Getty Images, EPA-EFE

PJEVAČICA, glumica i plesačica Jennifer Lopez zaručila se peti put u životu.

Nakon dvije godine veze umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez zaprosio ju je na Bahamima, a pjevačica se na svojem Instagramu pohvalila prstenom s impresivno golemim dijamantom.

Predsjednik tvrtke WP Diamonds Andrew Brown je za E!News procijenio da je prsten vrijedan najmanje milijun dolara, no osnivač draguljarnice The Diamond Pro Ira Weissman tvrdi da bi njegova cijena mogla ići i do 5 milijuna dolara zbog nevjerojatno visoke čistoće dijamanta.

Tko god da je od njih u pravu, jedno je sigurno - Alex se morao isprsiti jer je Jennifer do sada već bila četiri puta zaručena, a je li uspio nadmašiti njene prethodne zaručničke prstenove, provjerite u nastavku gdje smo ih se prisjetili:

Ojani Noa

Embed from Getty Images

Njen prvi zaručnik, a kasnije i suprug, bio je glumac Ojani Noa. On ju je zaprosio 1997. godine prstenom čija je vrijednost procijenjena na nekoliko stotina tisuća dolara. Par je bio u braku godinu dana.

Cris Judd

Jennifer se zatim udala za svog plesača Crisa Judda s kojim je bila u braku od 2001. do 2003. godine. On ju je zaprosio prstenom sličnim ovom koji joj je dao Alex, ali s puno manjim dijamantom čija je cijena procijenjena na manje od milijun dolara.

Ben Affleck

I glumac Ben Affleck odabrao je sličan zaručnički prsten kao Cris i Alex, s dijamantom koji je veličinom taman negdje između njihovih dvaju, a njegova vrijednost procijenjena je na oko 2,5 milijuna dolara.

J.Lo i Ben bili su zaručeni dvije godine i prekinuli su prije nego su uspjeli stati pred oltar.

Marc Anthony

Njen najduži brak bio je s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim ima i dvoje djece. Par je bio u braku 10 godina, a Anthony ju je zaprosio prstenom od 4 milijuna dolara.

Čini se da su jedina konkurencija Alexu Ben i Marc, barem dok se ne dozna točna vrijednost njegovog zaručničkog prstena, a nadamo se da ih ubuduće neće biti još za usporedbu.