Uvijek dotjerana Marijana Batinić nepotrebno riskirala s neuglednim hlačama

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

POPULARNA voditeljica Marijana Batinić rijetko griješi kada je u pitanju moda. Jako dobro zna što joj pristaje i što laska njezinoj figuri, a ima i istančan modni ukus te prepoznatljiv stil.

Ipak, čak i najboljima se ponekad potkrade pogreška. Dokaz tome je i neobično iskombiniran stajling koji je nosila na sinoćnjoj premijeri dokumentarnog filma o Dini Rađi.

Zgodna voditeljica pojavila se u strogoj kombinaciji koja skriva sve njezine atribute.

Simpatična bluza s romantičnim detaljem mašne pala je u drugi plan i ostala je gotovo potpuno skrivena ispod naizgled prevelikog sakoa.

No, potpuni promašaj su ovog puta bile hlače. Široki model nimalo laskavog kroja i dužine koja pristaje tek rijetkima iskombinirala je uz crne lakirane čizme na vezanje koje su dodatno vizualno skratile Marijanine noge. Na prvi pogled se čini kao da je posudila tuđe hlače koje uopće nisu njezine veličine.

Ipak, vidi se da prati modne trendove pa je sve začinila zanimljivom torbicom po uzoru na planetarno popularan model brenda Bottega Veneta. Riječ je o torbici koju svi žele, a nakon što je izdominirala na modnim pistama, preuzela je modnu prevlast i na ulicama pa joj nisu odoljele ni poznate Hrvatice.