Uz ova tri savjeta pronaći ćete savršene traperice u tren oka

Foto: Instagram

KADA dođe trenutak potrage za savršenim parom traperica, vjerojatno vas ulovi jeza. Iako je riječ o omiljenom odjevnom komadu mnogih koji je naša srca osvojio svojom praktičnošću, istina je da nije nimalo lako pronaći traperice koje će potpuno odgovarati vašoj liniji tijela.

No dovoljna su vam samo tri trika kako bi se sve promijenilo te kako biste u idući "lov na traperice" išli bez grča u želucu.

Pronalazak odgovarajuće veličine

Generalno, većina ljudi zna koju veličinu otprilike nosi, ali nažalost proizvođači se često ne drže istih mjera prilikom kreiranja svojih kolekcija. Zato, kupnju traperica trebate započeti pronalaskom odgovarajuće veličine, a u tome bi vam mogao pomoći pomalo neobičan trik.

Prislonite na vrat dva kraja struka traperica i spojite ih tako da je gumb na sredini. Ako se krajevi traperica dodiruju, onda ste pronašli svoju veličinu.

Širina traperica

Širina i veličina nisu ista stvar. 

Kako biste pronašli savršenu širinu, savijte ruku u laktu te stisnite šaku. Tako namještenu ruku stavite u zakopčane hlače. Naime, vaša ruka od lakta do vrha šake trebala bi bez problema stati u struk hlača, a ako stane onda ste sigurni kako ste pronašli savršenu širinu. No važno je naglasiti kako će od ovog trika imati koristi samo oni koji nose standardnu veličinu traperica.

Obratite pozornost i na dužinu

Ako vam se baš ne da odlaziti u kabinu i isprobavati traperice, postoji još jedan trik uz čiju pomoć možete doskočiti tom problemu. 

Baš kao i veličina te širina, jednako je važna i sama dužina traperica. Sigurno ne želite "iskeširati" novac za navodno savršene traperice, a onda ih nositi krojačici kako bi ih skratila.

Zato, zadnji korak je provjera dužine nogavica. Primite krajeve nogavica i onda ih raširite koliko možete. Ako je sredina traperica ispod vaše brade, odabrali ste savršene hlače.