Victoria Beckham se vratila frizuri koju je njegovala godinama

Foto: EPA-EFE, Getty Images, Instagram

"NOVA godina, nova frizura" moto je kojim se vode mnoge žene, uključujući i slavne dame, no Victoria Beckham mu je sada dala maleni obrat.

Umjesto nove, ona je pružila još jednu priliku frizuri koju je njegovala godinama prije nego što je odlučila postepeno skratiti kosu u bob. Svoj novi/stari look predstavila je u Parizu na reviji modne kuće Dior u sklopu Tjedna mode, a osim novom frizurom, sve je iznenadila i stajlingom.

Embed from Getty Images

Victoria je kosu produžila pomoću ekstenzija, što je otkrila na svojem Instagramu.

Zadnji put smo je s dugačkom kosom imali priliku vidjeti na Glamourovoj dodjeli nagrada Women of the Year 2015. godine. 

Embed from Getty Images

Prije toga je godinama njegovala dugačku kosu da bi je zatim skratila u lob, pa u bob, a i to je frizura kojoj se vratila. Dok je još bila spajsica, bila je poznata po svojoj uglađenoj i asimetričnoj bob frizuri koja je, zahvaljujući njoj, u tom razdoblju postala jako popularna. Čini se da se Victoria vrti u krug kada su u pitanju frizure, što se ne može reći i za njezin stil.

Nakon što je godinama bila vjerna crnoj boji i zagasitim nijansama odjeće te postala poznata i po tome što nikada ne nosi traperice, u posljednje vrijeme se sve to promijenilo, što dokazuje i njezin outfit za reviju.

Embed from Getty Images

U žutoj majici i zelenim hlačama Victoria je još jednom potvrdila da je zavoljela jarke boje, a u prilog tome ide i cijela nova kolekcija njezinog istoimenog brenda iz koje su i komadi koje nosi na fotkama.