Više nije najplaćenija manekenka, ali je i dalje hodajuća seks bomba

Foto: Splash News

ZANOSNA Brazilka nakon 15 godina skinuta je s trona najplaćenije manekenke svijeta.
 
Naravno, radi se o brazilskoj ljepotici i bivšoj Victoria's Secret anđelici Gisele Bundchen koja je više od desetljeća bila na samom vrhu najplaćenijih manekenki svijeta, no tron je sada i službeno prepustila mlađim kolegicama.
 
 
Iako Brazilka i s 37 godina snima modne kampanje i editorijale te ima lice i tijelo na kojima bi joj pozavidjele i puno mlađe žene, najplaćenijom manekenkom svijeta proglašena je Kendall Jenner s 22 milijuna dolara zarade, dok je Gisele zarada pala za čak 43 posto u odnosu na 2016. pa je ove godine zaradila "samo" 17,5 milijuna dolara.
 
 
Ipak, ono što se Gisele nikada nije predbacivalo kao Kendall jest činjenica kako je slavu zaradila isključivo slavnim obiteljskim prezimenom, a Brazilka je često u intervjuima isticala kako se itekako naradila za nju.
 
 
A da još uvijek ima "ono nešto", Gisele je pokazala jučer u New Yorku gdje snima modnu kampanju, a crna haljina s resicama i srebrne gležnjače sa šljokicama u prvi su plan istaknule njezine nevjerojatno duge noge.
 
 
Iako se činilo kako se odlično zabavlja, Gisele nije bilo nimalo lako jer je bilo hladno pa je viđena i kako se u stankama pokušava zagrijati ispod toplog ogrtača. Tko je rekao da je manekenski posao lak?