Vogue na naslovnici ugostio neprepoznatljivu Taylor Swift s povećanim dekolteom

Foto: Vogue, Instagram, Splash News

TAYLOR, jesi to ti?

26-godišnja pjevačica zasjala je na naslovnici svibanjskog Vogue-a u neprepoznatljivom izdanju.

Bez previše šminke, s crvenim ružem, šiškama i u sexy haljini, koja je otkrivala nešto više nego što smo navikli, Taylor se raspričala o svojim glazbenim počecima, transformacijama, ali i ljubavi s Calvinom Harrisom, s kojim je sretna posljednjih godinu dana.



"Mogu pogledati stare fotografije i reći točnu godinu kada su one snimljene. Prolazak kroz razne faze, jedna je od mojih omiljenih stvari, kada je riječ o modi. Slično mojim pjesmama, tada vidim na kakvom sam mjestu bila u svom životu", započela je slavna pjevačica, koja sve što dodirne pretvara u zlato.



Priznala je i kako razmišlja o pokretanju vlastite modne linije, koja bi bila vrlo pristupačna, s obzirom da i sama nosi komade nisu jako skupi. No, kada su u pitanju planovi za budućnost, otkrila je kako ne zna gdje točno ide.



"Prvi put nakon 10 godina ne znam što ću napraviti sljedeće. Nakon nevjerojatne godine koja je iza mene, odlučila sam da ću smanjiti pritisak na samu sebe i početi živjeti malo opuštenije. No, ono što ću uvijek raditi jest pisati pjesme."

Taylor će provoditi i više vremena sa svojim zgodnim dečkom, što je potpuno razumljivo. "Trenutno sam u čarobnoj vezi i naravno da želim da to bude samo naša stvar."



Osvrnula se kratko i na svoju veliku žensku ekipu, vojsku slavnih prijateljica koje ima. "Čula sam puno ružnih stvari na svoj račun. Postoje jednostavni načini kako proširiti glasine. A kada su glasine takve da imaš puno lažnih prijateljstava, jedino što možete napraviti je nastaviti biti tu jedna za drugu. Kada ćemo biti prijateljice i za 15 godina te zajedno odgajati djecu, možda će netko pogledati unatrag i reći kako je bio glup što je išao govoriti takve stvari o meni i mojim prijateljicama", zaključila je Taylor.