Vole se javno: Miranda Kerr i Katy Perry selfiejem pokazale kako su u dobrim odnosima

Foto: Instagram, Splash News

IZMEĐU ove dvije cure nema zle krvi.

Iako se šuškalo kako prelijepoj manekenki Mirandi Kerr smeta činjenica kako je njezin bivši suprug Orlando Bloom upoznao njihovog sina Flynna s novom djevojkom Katy Perry nakon svega nekoliko mjeseci, unatoč dogovoru da se to ne smije dogoditi u prvih 6 mjeseci veze, čini se kako su njih dvije u dobrim odnosima.
 
 
Naime, manekenka i pjevačica snimile su selfie na reviji slavnog brenda Moschino u Los Angelesu, a fotografiju je na svom Instagramu objavio filmski producent Aleen Keshisihan.
 
 
Lijepa Miranda otvorila je reviju, dok je Katy bila u prvom redu, odmah pored Caitlyn Jenner. Očevici tvrde kako se cure nisu samo zajedno slikale, već su čitavu večer provele zajedno, u razgovoru i smijehu.
 
 
Podsjetimo, Miranda i Orlando zaljubili su se 2007.godine, a vijest o zarukama s javnosti su podijelili u lipnju 2010. godine, samo mjesec dana prije vjenčanja. Kao kruna ljubavi, u siječnju 2011. godine stigao im je sinčić Flynn Christopher. No, 2013. godine par je obznanio kako se rastaje, a bivša Victoria's Secret anđelica od srpnja 2015. godine je u sretnoj vezi s osnivačem Snapchata, Evanom Spiegelom.
 
 
S druge strane, Orlando i Katy prvi put su uhvaćeni zajedno na Netflix Golden Globe afterpartyju, u siječnju ove godine, gdje se čitavo vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga, no do dan danas nisu priznali da su u vezi, iako su nekoliko puta uhvaćeni u vrućim zagrljajima i poljupcima. No, Orlando je nedavno u istoj takvoj atmosferi uhvaćen i s mlađahnom Selenom Gomez, u jednom klubu u Las Vegasu, no Katy je kratko komentirala kako su to samo gnjusne laži.
 
 
Ne znamo što Orlando misli o druženju svoje bivše supruge i sadašnje djevojke, no lijepo je vidjeti kako se cure slažu, barem toliko da mogu normalno popričati, kada se sretnu.