Za kopiranje stylinga zgodne voditeljice treba vam samo njegova košulja

Foto: Sanja Jagatić

VJEČNI muški modni klasik već desetljećima je heroj i ženskog ormara.
 
Riječ je o običnoj bijeloj košulji koja je s godinama stekla status jednog od najseksi "ženskih" odjevnih predmeta. Od Merlinke preko Sharon Stone u ''Sirovim strastima'' do Ume Thurman u ''Paklenom šundu'', slavne dame podarile su joj neizbrisivu dozu seksepila kojoj vrijeme ne može ništa. A to je sinoć dokazala i jedna domaća voditeljica koja slobodno može stati uz bok prethodno navedenim slavnim damama. Riječ je o zgodnoj Antoniji Stupar Jurkin koja je na događaj u centru Zagreba stigla samo u košulji.
 
 
Voditeljica je dugačku "mušku" košulju odlično iskombinirala s crnim visokim čizmama te remenom istaknula struk. Antonija je igrala na kartu minimalizma, a jedini (i dovoljan) ukras bile su joj jarko crvene usne. S bijelom košuljom zaista se ne može pogriješiti, što je ona sada samo potvrdila, a ako je nemate od koga posuditi, dugačke modele ove ćete sezone naći baš u svim popularnim high-street trgovinama, jer su "in".
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.