Zašto volimo zločeste dečke?

CURE često tvrde da vole iskrene i nježne dečke koji će im otvarati vrata i nositi cvijeće, a onda padnu na nešto sasvim suprotno. Zašto su arogantni, umišljeni likovi toliko neodoljivi? Oni su puni loših karakteristika, ne mare za ženske potrebe, loš su materijal za kvalitetnu vezu, puni sebe i često agresivni, ipak cure luduju za njima i ne mogu im odoljeti. Psiholozi tvrde da se privlačnost prema negativcima javlja dok su cure nezrele i  željne avanture, drame i strasti poput one koju gledamo u ljubavnim filmovima. Jedina razlika između stvarnosti i filma je ta što veza sa zločestim dečkom u stvarnosti najčešće završava slomljenim srcem. Cure podsvjesno žele snažnog frajera koji zna pokazati tko je gazda, pa ih zločesti dečki koji ne pokazuju emocije i imaju zaštitnički stav privlače više nego dobrice kojima je potrebnija majka od ljubavnice. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih se cure pale na bad boyse.

1. Teško ih je vezati i nikad svoje srce nisu poklonili niti jednoj curi. Ipak, svaka djevojka se nada da će upravo ona biti ta koja će ga uspjeti ukrotiti i zbog koje će se promijeniti.

2. Oni znaju što žele i ne boje se to uzeti. Puni su samopouzdanja i besramno pokazuju kako znaju da su iznad svih ostalih frajera u svojoj blizini. Samopouzdanje na cure djeluje kao afrodizijak!

3. Zločesti dečko odmah u startu pokazuje jedno - ti si potpuno zamjenjiva . Njegov stav je "ako nećeš ti, ima tko hoće", što je curama i više nego dovoljan razlog da ga požele imati. On je poput zabranjenog voća koje ne smiješ probati, a baš to ga čini još ukusnijim i privlačnijim.

4. Zločesti dečki su vatreni, strastveni, impulzivni i zbog svog samopouzdanja odišu seksepilom što cure navodi na mišljenje da su upravo takvi i u krevetu. Seks sa zločestim dečkom je poput rock'n'rolla u krevetu.

5. Cure vole uzbuđenja i zato su misteriozni frajeri koji skrivaju emocije puno privlačniji od onih koje možeš čitati kao otvorenu knjigu. Zločesti dečko je zagonetka, nikad ne znaš što misli, gdje je bio i hoće li i sutra biti tu.

6. Opaki frajeri često imaju jako dobar stil, bez obzira da li pokušavaju imitirati glumce, pjevače ili likove iz serija, njihov izgled je uvijek kulerski, razbarušena kosa ili obrijana glava, tetovaže , kožne jakne..itd. Koji god stil da fura, buntovnički način na koji ga nosi čini ga još napetijim.