Zavirite u Rihanninu najnoviju kolekciju šminke i otkrijte kakve make-up trendove donosi ljeto

Foto: Instagram

AKO netko zna predvidjeti trendove, to je definitivno Rihanna.
 
To ne vrijedi samo za odjeću modne dodatke, iako je uspjela vratiti u modu omražene natikače i sunčane naočale s minijaturnim staklima, već i za make-up.
 
Pjevačica je vlasnica brenda Fenty beauty i sve svoje proizvode do sada je rasprodala gotovo preko noći.  Recenzije proizvoda su u najvećem postotku pozitivne, a veliki plus je svakako raspon boja, nijansi i tekstura make-upa u kojem svako može pronaći nešto za sebe. Tako, primjerice,  tekuća podloga Pro Fil'tr broji čak 40 nijansi što je pozamašan broj kada je ovaj make up proizvod u pitanju. 
 
 
A njena najnovija linija koja nosi naziv Beach Please, pruža nam pravi mali uvid u vodeće make-up trendove za nadolazeće ljeto. Kolekcija sadrži tri multinamjenska dua koji se mogu koristiti kao sjenilo, highlighter, rumenilo ili završni sjaj na usnama, šest sjajila za usne te četiri nijanse tekućih sjenila za oči. 
 
 
Prevladavaju jarke boje i brončani tonovi, kako u paletama sjenila i eyelinera, tako i na ruževima za usne. Teksture su sjajne, baš kako i treba biti za ljeto, a želite li nabaviti jedan od ovih proizvoda, požurite jer je riječ o limitiranoj kolekciji koja neće ući u stalni postav Rihanninog Fenty beauty brenda.