Zbog dugonoge Else zaljubit ćete se u najodvažnije čizme sezone

Foto: Instagram, Zara, Mango, Pull&Bear, Stradivarius
 
MOŽDA nisu po svačijem ukusu, ali su zato jako laskave. 
 
Pogotovo kada ih nosi Viktorijina anđelica Elsa Hosk, jer riječ je o super visokim "čarapa-čizmama" koje na njenim dugim nogama izgledaju fantastično. Manekenka je ove sezone već nekoliko puta viđana u hit modelu, a očito i zna da joj dobro stoje jer se opskrbila s nekoliko različitih pari. Posljednje koje je nosila potpisuje modna kuća Balenciaga, a u njihovom metalik ružičastom modelu Elsa izgleda kao živa Barbika. 
 
 
Dojmu je doprinijela i majica koju je uskladila s pink čizmama, ali naravno i njena vitka figura. U malo drugačijem izdanju, ali također s hit čizmama na nozi, manekenka nas je nedavno podsjetila i na Pepeljugu, samo u modernijoj varijanti.
 
 
Elsa je visoke crvene čizme hrabro iskombinirala s elegantnom svijetloplavom haljinom s volanima i čipkom i ugodno nas iznenadila svojom "nespojivom" kombinacijom. Manekenka je kolekciju odvažnih visokih čizama upotpunila i jednim neutralnim parom u smeđoj boji koje je nosila s ležernom haljinom od trapera u dnevnom izdanju. 
 
 
Ovakve čizme ne laskaju samo dugonogim manekenkama, nego i običnim djevojkama, jer prianjaju uz noge te ih vizualnu stanjuju i izdužuju, pogotovo ako imaju potpeticu. A ove sezone posebno su popularni modeli u bojama, poput ovih Elsinih, kakve možete kupiti i u povoljnim high-street trgovinama:
 
Ljubičaste, Zara, 549,90 kn
 
Crvene, Pull&Bear, 399,90 kn
 
Ružičaste, Mango, 799,90 kn
 
Šarene, Stradivarius, 399,90 kn
 
Plave, Zara, 549,90 kn