Želite zablistati na božićnom domjenku? S ova tri trenda ne možete pogriješiti!

Foto: Instagram

SEZONA veličanstvenih proslava je počela. Čak i ako tvrtka u kojoj radite u ovo doba godine nema običaj okupiti svoje zaposlenike na prigodnom domjenku, sigurno se na vašem popisu partyja koje ne smijete propustiti nalazi bar jedan takav.

Svečani (ali opet ne presvečani) outfit osigurat će da svi pogledi budu usmjereni prema vama, a kako ne bi fulali u odabiru odjevne kombinacije donosimo vam tri neizostavna trenda ove sezone. Niti s jednim od njih jednostavno ne možete pogriješiti pa je na vama samo da odaberete onaj koji se najviše uklapa u vaš stil.

Odijela

Ove sezone ženska odijela su sve samo ne dosadna. Uzorci kakve vam srce poželi, klasična ili otkačena, decentna ili zaigrana, duga ili kratka... 

Stroga odijela odjednom su se odlučila poigrati s modom i zavladati scenom. Zato, ovaj neklasični klasik pravi je odabir ako želite biti primijećeni!

Animal print

Jedan od najistaknutijih trendova ove sezone zasigurno je životinjski print. Zebra ili leopard. Izbor je na vama.

Ipak, ako niste dovoljno hrabri da se odjenete u takvu kombinaciju od glave do pete, mudar odabir je izabrati torbicu ili neki drugi modni dodatak ukrašen životinjskim printom. Vjerujte, nema boljeg načina da razbijete monotoniju.

Srebro

Ove sezone šljokice su prepustile mjesto nešto drugačijim svjetlucavim komadima. Tako su modni komadi u srebrenim nijansama i sa srebrenim sjajem postali modni ultimatum za svečane domjenke. Ipak, ako ne želite izgledati poput disko kugle bilo bi mudro držati se pravila o umjerenosti te odabrati tek jedan ovako upečatljiv komad.