Ženstvenost prije svega: Pogledajte aktualnu kolekciju modnog brenda Design by Bura

Foto: Press Foto

MODNI brand Design by Bura, ovih je dana predstavio svoju kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2015./2016. 

Inspiraciju za kolekciju, dizajnerice su pronašle u snažnoj ženi, punoj samopouzdanja. Većinu modela u kolekciji čine monokromatski komadi ili oni koji dolaze u dvije boje. Čisti krojevi i linije uz mekane materijale i oštre rubove, savršeno prate žensku siluetu. Na taj način je ženama omogućeno da se osjećaju dobro u onome što nose. 
 
 
Žena koja nosi odjeću branda Design by Bura je čvrstog karaktera, slobodna i nesputana te se uvijek izdvaja svojim zanimljivim pogledom na svijet oko sebe.
 
U aktualnoj kolekciji tako se mogu pronaći haljine, suknje, bluze, kombinezoni i kaputi, kao statement komadi ove jeseni i zime. Fokus je stavljen na nosive komade, koji se lako transformiraju i odlično izgledaju u svakoj prilici. Uz neizostavnu crnu i sivu, kolekcija je upotpunjena i puder rozom, crvenom, žutom i zelenom. 
 
 
Brand Design by Bura pokrenule su Željka Crnomarić i Maja Perić u proljeće 2015. godine, stvarajući komade odjeće za svoju klijenticu, koja je snažna žena, a opet ženstvena i elegantna i kojoj je izuzetno bitno da izabrani komad iz kolekcije Design by Bura bude napravljen isključivo po njenoj mjeri. 
 
Design by Bura dostupan je showroomu na adresi Ilici 190/4. u Zagrebu.