Zgrabite ih dok ne stigne tužba: Još jedan povoljni brend iskopirao Rihannine natikače

Foto: Getty, Instagram, Stradivarius, Topshop

DA u modnoj industriji svak svakoga kopira, znaju već i vrapci na grani.

Ponekad te kopije prođu neopaženo, no češće se dizajneri i brendovi međusobno tuže. Baš to je napravila i Rihanna, kada su high street brendovi Topshop i Forever 21 iskopirali njezine natikače iz najnovije kolekcije s Pumom.
 
 
I dok je narod bio sretan što postoji povoljnija verzija hit natikača od 700 kuna, Riri je podigla tužbu. Pjevačica je tražila da modele sa svilenom mašnom odmah povuku s polica te da njoj pripadne sav profit od njihove prodaje.
 
 
No, sada se još jedan popularni high street brend usudio iskopirati te iste natikače i prodavati ih po višestruko manjoj cijeni.
 
 
Morate priznati da je sličnost zaista velika, osim što ove koštaju 179 kuna, a kupiti ih možete u Stradivariusu.
 
 A želite li se dokopati svog povoljnog primjerka, savjetujemo vam da požurite, jer pitanje je vremena kada će pjevačica otkriti da ju je još netko iskopirao i priprijetiti tužbom.
 
 
Natikače su definitivno hit obuća ljeta pred nama, pa ni ne čudi da svi od Rihanne kradu ovaj hit dizajn, no u ponudi Stradivarius ima još puno zanimljivih modela (i još jedan koji podsjeća na Rihannin), na koje se isplati baciti pogled prije nego vam ih netko drugi zgrabi ispred nosa: 
 
Stradivarius, 199,90 kn
 
Stradivarius, 199,90 kn
 
Stradivarius, 299,90 kn
 
Stradivarius, 199,90 kn