Znamo kako možete prve saznati kada počinju sniženja u Zari

Foto: Instagram, Zara

NA SPOMEN sezonskih sniženja prvo što nam pada na pamet su ogromne gužve u trgovinama, razbacana odjeća, redovi pred garderobama...
 
Još jedan od problema je i taj što se već prvi dan rasprodaju svi najbolji komadi pa onima koji "zakasne" ostaju samo neželjene krpice. No sada i vi možete biti jedna od sretnica koje prije svih znaju kada kreću sniženja, i to ne bilo gdje, već u najpopularnijoj high street trgovini - Zari. Saznajte prije svih ostalih kada će onaj karirani sako kojeg mjerkate već mjesecima biti u pola cijene i napokon ulovite na sniženju par cipela u svom broju uz jednostavan i preočit trik koji većini vas do sada, vjerojatno, nije pao na pamet.
 
 
Želite li dan prije rasprodaje dobiti u mailu obavijest o njenom početku, jednostavno se predbilježite na Zarin newsletter na web stranici trgovine. Naravno, morate biti spremne da ćete nakon toga redovito od brenda dobivati svakojake obavijesti o novim kolekcijama i eventima, no to je sve puno lakše pretrpjeti kada znate da ćete prije svih biti obaviještene i o tome kada počinju sniženja. Do tada, pogledajte što već sad možete kupiti u Zari za manje od 100 kuna:
 
Košulja, Zara, 99,90 kn
 
Jakna, Zara, 99,90 kn
 
Traperice, Zara, 99,90 kn
 
Majice, Zara, 79,90 kn