Ažurirani i poboljšani AirTag očekuje se 2025. godine

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLE su tri godine otkako je Apple predstavio AirTag, mali uređaj za praćenje koji radi s njihovim drugim uređajima. Iako nismo puno čuli o novoj verziji, sada znamo da bi trebala stići do 2025.

Prema izvješću Marka Gurmana iz Bloomberga, nova verzija AirTaga "treba stići oko sredine sljedeće godine". Budući da je originalni AirTag predstavljen u travnju 2021., moguće je da će Apple lansirati drugu generaciju otprilike u isto vrijeme iduće godine.

AirTag 2 će imati bolji čip s poboljšanim praćenjem lokacije

Što možemo očekivati ​​od druge generacije AirTaga? Prema Gurmanu, AirTag 2 će imati "bolji čip s poboljšanim praćenjem lokacije." Vjerojatno će koristiti isti Ultra-Wideband čip druge generacije koji se nalazi u iPhoneu 15, Apple Watchu Series 9 i Ultra 2 modelima.

Dok U1 čip omogućuje praćenje na udaljenostima do oko 10 metara, druga generacija Appleovog UWB čipa povećava domet do 60 metara.

Pročitajte više