Bella Hadid tvrdi da vam nakon primjene ove hidratantne kreme neće trebati šminka

Foto: Profimedia/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li se ikad zapitali što slavne osobe nose u svojim torbama? Možda biste očekivali klasične stvari poput novčanika, mobitela, ključeva i nekoliko kozmetičkih proizvoda, ali Bella Hadid nosi torbu koja je prepuna svega što joj može zatrebati.

@cherrypop97 Whats in Bella’s bag 🕺🏻 #whatsinmybag #fy #bellahadid #bellahadidstyle #supermodel #fashionindustry ♬ original sound - Clover

Nedavno je manekenka Bella Hadid snimila video za Vogue, u kojem je pokazala što nosi u svojoj YSL torbi. Osim standardnih stvari kao što su dezinfekcijsko sredstvo za ruke i sunčane naočale, otkrila je i nekoliko iznenađujućih predmeta koje uvijek ima pri ruci.

Uz sve vitamine koje je stavila u torbu, Hadid je izvukla i nekoliko nasumičnih kozmetičkih proizvoda, uključujući eterična ulja i hidratantnu kremu za lice U Beauty The Super Hydrator.

"Ako tražite savršenu hidratantnu kremu za jutarnju rutinu, ova će oživiti vašu kožu", rekla je Hadid. "Nakon nje čak ni šminka nije potrebna." Dakle, ako ste ikad razmišljali zašto njena koža uvijek izgleda tako svježe i blistavo, to je vjerojatno zbog ove kreme za lice koju uvijek nosi sa sobom.

U Beauty The Super Hydrator, 15 ml, cijena je 72 eura

I drugi su kupci oduševljeni

Ova krema ima laganu gelastu teksturu, a istovremeno pruža intenzivnu hidrataciju koja kožu čini mekom čak 48 sati. Također, obogaćena je vitaminima C i E, peptidima, uljem avokada i uljem sjemenki grožđa, što dodatno posvjetljava, poboljšava punoću, zaglađuje i obnavlja kožu. Zbog tih svojstava ne iznenađuje što je Bella Hadid potpuno opsjednuta ovom kremom.

A The Super Hydratorom oduševljene su i stotine kupaca. "Otkako sam počela koristiti ovaj proizvod, ljudi me stalno pitaju kako postižem taj sjaj", rekla je jedna zadovoljna korisnica. "Primijetili su razliku čak i kad smo na Zoom sastancima. Posebno mi se sviđa kako savršeno priprema kožu za šminkanje", dodala je.

Pročitajte više