Byredo predstavio svoj prvi kruti parfem

Foto: byredo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO bi obilježio desetogodišnjicu lansiranja svog kultnog mirisa Mojave Ghost, švedski luksuzni brend Byredo predstavio je svoj prvi kruti parfem. Ovo ograničeno izdanje omogućuje ljubiteljima mirisa da uživaju u poznatim olfaktornim notama izvornog parfema, ali u novom obliku koji obećava intenzivniji i dugotrajniji doživljaj.

Novi kruti parfem dolazi u elegantnom pakiranju od smeđeg metala, čiji je autor Ben Gorham, osnivač i kreativni direktor Byreda, piše Hypebeast. Zahvaljujući kompaktnom pakiranju, ovaj parfem lako možete nositi sa sobom. 

Zadržane su kultne note

Kampanja za ovaj kruti parfem, u kojoj se pojavljuje model Amelia Gray, nadahnuta je pustinjskim krajolicima koji su inspirirali originalni Mojave Ghost. Novi format zadržava kultne note ambrete, nasberryja, ljubičice, sandalovine, magnolije, cedrovine, mošusa i vetivera.

Ovaj proizvod tek će biti dostupan ekskluzivno na internetskoj stranici Byreda, a obožavateljima brenda omogućuje da na jedinstven način dožive jedan od najprepoznatljivijih Byredovih mirisa.

Pročitajte više