Često ih nosi: Baby Lasagna voli ove chunky tenisice

Foto: Emica Elvedji/Pixsell/Sanjin Strukic/Pixsell

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARKO PURIŠIĆ, poznatiji kao Baby Lasagna, ističe se svojim upečatljivim modnim stilom, kako na sceni tako i u svakodnevnom životu. Poznat je kao veliki ljubitelj čipkanih tabletića (ili takozvanih istarskih čentrina) koje često uključuje u svoje modne kombinacije, bilo u obliku košulja s čipkanim detaljima ili potpuno čipkastih hudica.

Voli chunky obuću

Osim toga, Marko je ljubitelj kaputa, odijela, duksi, trenirki, majica s natpisima, traperica, kao i različitih stilova obuće - od robusnih marti i glomaznih mokasinki do tenisica chunky stila. Kada je u pitanju ovo potonje, posebno se ističe jedan model Puma tenisica, u kojima je bio viđen kako u Malmöu tako i na nedavnom dočeku na Trgu bana Josipa Jelačića.

Foto: Emica Elvedji/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Radi se o modelu RS-X Efekt PRM. Ove tenisice odlikuje retro-futuristički dizajn s detaljima od nubuka i brušene kože, predimenzionirani gumeni potplat te Pumina tehnologija jastučenja RS, a dostupne su u više boja.

Tenisice Puma RS-X Efekt PRM, Buzz, cijena na popustu je 83.99 eura

Pročitajte više