Procurile fotografije i cijena Sonosovih prvih bežičnih slušalica

Foto: sonos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ u veljači, Bloomberg je izvijestio da će Sonos odgoditi lansiranje svojih prvih slušalica za lipanj, mjesec dana kasnije od prvotnog plana, zbog problema sa softverom. Iako Sonos još uvijek nije službeno objavio detalje o uređaju, čini se da je njihov ovlašteni nizozemski trgovac Schuurman preuranjeno objavio informacije i slike slušalica.

Stranica na kojoj su procurile informacije brzo je uklonjena, ali se na njoj spominjao naziv "Sonos Ace" (vjerojatno ime novih bežičnih slušalica), zajedno s nekoliko fotografija i cijenom od 403.58 eura koja se poklapa s prethodnim glasinama.

Na fotografijama su prikazane crne slušalice s jasno vidljivim logom Sonos na jednoj od njih, uz pratnju putne torbe, para kabela i malog spremnika, koji bi mogao služiti za pohranu kabela. Druga slika prikazuje samo slušalice i omogućuje bočni pogled na jednu od njih, gdje su vidljivi gumbi (vjerojatno za kontrolu glasnoće). 

Sonos je poznat po svojim vrhunskim zvučnim sustavima pa bi njihove prve bežične slušalice trebale biti jako dobre u tom pogledu. Očekuje se i da će biti ozbiljna konkurencija AirPods Maxu, pogotovo s obzirom na to da su Appleove slušalice već lagano zastarjele.

Pročitajte više