Najiščekivanija igra konačno ima okviran datum izlaska

Foto: rockstargames.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LAKO moguće najiščekivanija igra desetljeća konačno ima okviran datum izlaska. Strauss Zelnick, CEO Take-Two Interactivea, matične tvrtke Rockstar Gamesa, otkrio je specifičniji datum izlaska dugo očekivane igre Grand Theft Auto VI. Ova vijest otkrivena je u sklopu najnovijeg izvještaja o zaradi tvrtke Take-Two Interactive.

"Očekujemo da ćemo igru Grand Theft Auto VI lansirati najesen 2025. godine. Uvjereni smo da će Rockstar Games kreirati iznimno zabavno iskustvo i predviđamo da će igra postići velik uspjeh", izjavio je, između ostaloga, Strauss Zelnick prilikom objave financijskih očekivanja za 2025. godinu.

Franšiza GTA prodala je više od 425 milijuna primjeraka

Također, prezentacija za investitore otkrila je da je franšiza Grand Theft Auto prodala više od 425 milijuna primjeraka, od kojih je samo Grand Theft Auto V ostvario prodaju od 200 milijuna primjeraka, prenosi Digital Trends.

Geoff Keighley je iskoristio priliku da najavi kako će 2K, poznata tvrtka za videoigre koja pripada Take-Two Interactiveu, predstaviti novu verziju jedne od svojih najpopularnijih franšiza na Summer Game Festu 2024. Za sada je poznato samo da ta igra nije Grand Theft Auto VI, čiji je trailer postavio rekorde gledanosti prošlog prosinca.

 

Pročitajte više