Hailey Bieber pokazala trudnički trbuh u preslatkoj Y2K majici s leptirima

Foto: Instagram/farfetch.com/asos.com/shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANEKENKA Hailey Bieber, koja čeka svoje prvo dijete sa suprugom Justinom Bieberom, nedavno je objavila fotografije na Instagramu dokumentirajući proteklih nekoliko tjedana svoje trudnoće.

Na jednoj od slika, 27-godišnjakinja drži trbuh dok snima selfieje u ružičastom kratkom topu s leptirima i šljokicama iz Blumarinea.

Hailey je odabrala udoban izgled, uparivši svoj slatki top sa širokim trapericama. Ostala je vjerna ružičastom tonu s ružičastim usnama i svjetlucavim rumenilom, čak su joj i nokti bili obojeni u istu nijansu ružičaste. Ovaj izbor odjeće u stilu Y2K unosi promjenu u njezinu modnu rutinu, jer je obično viđamo u velikim sakoima.

Iako je ovaj gornji dio koji ona nosi rasprodan i poprilično skup (skoro 500 eura), pronašli smo nekoliko sličnih, a pristupačnijih opcija u online trgovinama.

Pull&Bear butterfly top, cijena je 15 eura
Shein top, cijena je 5.20 eura
Shein top, cijena je 13 eura

Pročitajte više