Jednostavno i šarmantno: Jennifer Lopez voli kuhinjske ormariće u seoskom stilu

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Lopez je osvojila mnoge svojom kuhinjom, koja je ne samo funkcionalna već i lijepa. Na Instagramu je podijelila inspirativnu poruku za Majčin dan iz svoje kuhinje, a pažnju je privukao ormar za pospremanje posuđa. Ormar kombinira elemente prirodnog drva i sive boje u seoskom stilu, a ima i duga mat stakla. Iza stakla, Lopez je elegantno složila svoje tanjure, zdjele i šalice, što stvara skladan izgled. 

Bitno je pažljivo odabrati što će se nalaziti na policama

Dizajnerica Jennifer Ebert rekla je za časopis Homes & Gardens da mješavina sive i smeđe boje u ovom prostoru stvara ugodan, smirujući dojam. Boja drveta donosi rustikalnu energiju, dok sivi tonovi dodaju modernost u kuhinju.

Ebert ističe da je mješavina tekstura u njenom domu još jedan ključan element koji pridonosi snažnom vizualnom interesu prostora. Posebno ističe kombinaciju stakla s rupicama na pročeljima ormarića i rustikalnog drva. Ove različite teksture lijepo se nadopunjuju, stvarajući dinamičnost u prostoru.

No, imitacija njenog izgleda zahtijeva više od jednostavne kupnje staklenog ormarića. Ebert naglašava da je ključ uspjeha ovog izgleda u koheziji. Ona kaže: "Jennifer Lopez ne samo da je odabrala stakleni ormarić koji prikazuje njezino posuđe već je odabrala i posuđe koje se savršeno uklapa u taj ormarić. To sprječava da organizacija kuhinjskih polica izgleda neuredno ili nasumično, već stvara ugodan, skladan dojam. Ako želite postići sličan izgled kao u kuhinji Jennifer Lopez, bitno je pažljivo odabrati što će se nalaziti na svakoj polici."

Pročitajte više