Kada očekivati ​​lansiranje sljedećeg iPhonea SE?

Foto: Shutterstock/istyle.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ je prošlo više od dvije godine otkako je Apple izbacio iPhone SE treće generacije, ali i dalje se šuška o novom modelu koji bi uskoro mogao biti predstavljen.

Prema izvješću The Informationa, Apple planira lansirati novi iPhone SE s dizajnom nalik standardnom iPhoneu 14 u proljeće 2025. Ako su ovi navodi točni, očekuje se da će novi iPhone SE uključivati ​​Face ID i usjek (notch) na vrhu zaslona umjesto Touch ID-a i tipke Home, uz veći zaslon od 6.1 inča. Također se spominje uvođenje USB-C priključka.

Prema istom izvješću, novi iPhone SE trebao bi ostati pristupačna opcija u iPhone liniji, kako se i očekivalo. Trenutni model iPhonea SE počinje s cijenom od 529.99 eura za inačicu sa 64 GB prostora za pohranu. Osim toga, ima 4.7-inčni zaslon, A15 Bionic čip, podršku za 5G, jednu stražnju kameru od 12 megapiksela i Lightning priključak.

iPhone SE (2022), cijena je 529.99 eura

Pročitajte više