KitchenAid je učinio kuhanje jednostavnijim lansiranjem nove linije bežičnih uređaja

Foto: kitchenaid.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU kulinarskih inovacija, KitchenAid je već više od stoljeća sinonim za vrhunsku izvedbu. Sada, s najnovijom linijom Go Cordless, ta se tradicija nastavlja na potpuno novi način. Ova linija obuhvaća šest različitih bežičnih uređaja, od ručnog miksera do kuhinjskog usisavača, nudeći vam nevjerojatnu slobodu kretanja bez potrebe za utičnicama.

Svi uređaji koriste istu punjivu bateriju

KitchenAid je osmislio Go Cordless sustav kako bi vaše kulinarske avanture učinio još jednostavnijima. Svi uređaji, elegantnog mat crnog dizajna, koriste istu punjivu bateriju od 12 V, što znači da vam je potrebna samo jedna za sve.

Litij-ionska baterija dolazi s USB-C kabelom za punjenje, a svjetlosni indikator jasno pokazuje kada je vrijeme za punjenje i kada je baterija spremna. Jednim punjenjem baterija vam pruža do tri sata rada. Više informacija o novim uređajima možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više