Mango u novoj ponudi ima gležnjače koje podsjećaju na popularan Isabel Marant model

Foto: isabelmarant.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČIZME i gležnjače su jedan od onih komada obuće koji uvijek dobro dođe imati, posebno u crnoj boji. Radi se o statement komadu koji se može kombinirati na gotovo sve, ali i nositi tijekom većeg dijela godine. 

Isabel Marant čizmice jedne su od popularnijih posljednjih sezona, a posebno je upečatljiv njihov model Limza s metalnim dijelom na prednjem dijelu. No kako to i ide kod dizajnerskih komada, cijena im je prilično visoka - 950 € (7157.77 kn).

Isabel Marant Limza, 950 € (7157.77 kn)

Idealne za proljetne outfite

Čizmice tog brenda možemo vidjeti na gotovo svim fashionistima diljem svijeta kao i influencerima. No visoka cijena odvratila je mnoge od kupnje. No high street brendovi često u svoju ponudu uvrste slične komade s prihvatljivijom cijenom za mnoge. 

Mango kožne gležnjače s metalnim vrhom, 99.99 € (753.37 kn)

Mango u novoj kolekciji ima kožne gležnjače s metalnim vrhom koje neodoljivo podsjećaju na taj popularan par, a cijena im je značajno niža - 99.99 € (753.37 kn). Nisu identične Isabel Marant modelu, ali su prilično slične. Najveća razlika je u visini pete, Mangove su niže, što ih čini zgodnima za svaki dan. 

Mango kožne gležnjače s metalnim vrhom, 99.99 € (753.37 kn)

Ove čizmice s upečatljivim metalnim vrhom mogu se odlično uklopiti u razne proljetne outfite pa se tako mogu nositi s haljinama, suknjama, ali i trapericama. Ići će uz gotovo sve. Mangovu verziju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više