Na blagdan Svih svetih trgovine će većinom biti zatvorene. Evo što će raditi

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SKLADU s vladinom zabranom rada trgovina na blagdane, trgovine sutra neće raditi. Ipak, bit će otvorene specijalizirane prodavaonice koje prodaju cvijeće, cvjetne aranžmane, svijeće i lampaše. U šoping-centrima će biti otvoreni samo pojedini objekti, a u nastavku provjerite koji.

City Center one East Zagreb, West Zagreb i Split

City Center one East bit će zatvoren, Cineplexx i Wettpunkt radit će prema redovnom radnom vremenu. City Center one West i City Center one Split također će biti zatvoreni. Cineplexx i Wettpunkt u City Center one Splitu radit će prema redovnom radnom vremenu, a KFC, McDonald's i Burger King prema redovnom radnom vremenu do 23 sata samo za Take Away i Delivery.

Avenue Mall

Avenue Mall neće raditi, ali će biti otvoreni: CineStar Novi Zagreb, Lotus bar i Lotus family igraonica.

Šoping-centar Point

POINT neće raditi, dok će ugostiteljski objekti na terasi i Invictus fitness biti otvoreni.

Z Centar

Trgovine 1. studenog 2023. neće raditi. Hall of Game, Adventure mini golf, Automat klub, restorani i kafići radit će prema redovnom radnom vremenu. Kino će raditi od 11, MiniPolis od 10 do 20 sati, a Z House of Beauty i Chix Threading bar tog datuma neće raditi.

Trgovački centar Lumini Varaždin

Trgovine, igraonica i lokali neće raditi. Bit će otvoreni: CineStar od 10:30 do 22:45 i Rebuy Stars cijeli dan.

Tower Centar Rijeka

Ugostiteljski objekti, multiplex kino CineStar i automat klub Wettpunk Picasso bit će otvoreni. Također, radit će i Kooglana Food&Bar i Happy Land.

Max City Pula

Na blagdan Svih Svetih, u srijedu, 1. studenog sve trgovine u Max Cityju bit će zatvorene. Otvoreni će biti sljedeći sadržaji u centru: CineStar kino, Pizzeria Maximilian, Burger Max BMX restoran, Caffe bar Barbados, Caffe bar Yes, Caffe bar Cookie, Automat klub Silver i Twister Arcade.

Joker Split

Na blagdan Svih svetih centar Joker neće raditi. CineStar kino će biti otvoren.

Pročitajte više