Oppo najavio Enco Air4 Pro slušalice s trajanjem baterije do 44 sata

Foto: opposhop.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OPPO je najavio svoje najnovije bežične slušalice, Enco Air4 Pro. Ovaj novitet obećava izvanrednu izdržljivost baterije i unaprijeđeno poništavanje buke.

Ove slušalice se povezuju putem Bluetootha 5.4 i podržavaju Hi-Res audiostreaming s LHDC 5.0 kodekom, što omogućuje visokokvalitetan zvuk i impresivan 3D surround zvuk. Oppo je u svaku slušalicu integrirao trostruki mikrofon radi poboljšanog poništavanja buke, što rezultira boljim iskustvom u slušanju glazbe i telefonskim pozivima.

Najimpresivnija karakteristika je trajanje baterije. Oppo tvrdi da Enco Air4 Pro može pružiti do 12 sati reprodukcije u AAC načinu rada bez aktivnog poništavanja buke (ANC), dok kućište za punjenje omogućuje ukupno trajanje od 44 sata.

Oppo Enco Air4 Pro dolazi u bijeloj i crnoj boji, a službena cijena još nije objavljena.

Pročitajte više