Potvrđeno je: Beats Pill zvučnici se vraćaju

Foto: Shutterstock (na fotografiji nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što su neke poznate osobe, među kojima su košarkaš LeBron James i vozač Formule 1 Daniel Ricciardo, viđene kako u ruci nose zvučnik koji izgleda kao Beats Pill+, potvrđeno je da Apple planira vratiti ovu seriju zvučnika, ali u novom, unaprijeđenom izdanju.

Bit će dostupan u tri boje, dizajn ostaje jednostavan

Tvrtka planira lansirati novu generaciju Beats Pilla nakon što je prekinula proizvodnju Pilla+ 2022. bez uvođenja zamjene. Ovi su Bluetooth zvučnici bili vrlo popularni zbog dobre kvalitete i prihvatljive cijene.

Novi Beats Pill zvučnici trebali bi biti dostupni u tri boje: crnoj, crvenoj i zlatnoj, piše 9to5Mac. Novi zvučnici imat će dva gumba za kontrolu glasnoće, jedan za uključivanje i isključivanje te središnji gumb za kontrole.

Jednim pritiskom korisnici će moći prihvatiti pozive, uključiti ili isključiti mikrofon tijekom poziva ili pauzirati zvuk. Dvostrukim pritiskom korisnici će moći preskočiti pjesmu ili završiti poziv. Trostruki pritisak vraća korisnika na prethodnu pjesmu. Novi Beats Pill može se brzo upariti s iOS uređajem, baš kao i AirPods.

Još uvijek nije poznato hoće li novi Beats Pill raditi samo preko Bluetootha ili će također biti kompatibilan s AirPlayom.

Pročitajte više