Procurile nove fotke iPhonea 16 Pro Max. Evo koliko je veći od prethodnika

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO se približava datum izlaska novih modela iPhonea, tako se pojavljuje sve više detalja, rendera i fotografija. Nedavno smo pisali o novim značajkama serije iPhone 16 Pro, kao i o fotografiji koja je procurila na X-u (bivšem Twitteru), gdje je vidljiva navodno cijela nadolazeća serija iPhonea 16.

Na spomenutoj fotografiji posebno se istaknuo model Pro Max, za koji su neki komentirali da je ogroman. Naime, novi Pro Max će, prema navodima, imati zaslon od 6.9 inča, što je nešto veće u usporedbi s prethodnim iPhoneom 15 Pro Max. Stvarnu promjenu možda najbolje ilustriraju nedavno objavljene fotografije koje je na X-u podijelio @ZoneofTech.

iPhone 16 Pro Max navodno će biti 5 mm duži i 0.5 mm širi od prethodnika

Na fotografiji je prikazana maketa iPhonea 16 Pro Max u usporedbi s pravim iPhoneom 15 Pro Max. Osim što ilustriraju razliku u veličini, fotografije potvrđuju i prethodna curenja informacija i glasine o tome da će se akcijski gumb nalaziti na bočnoj strani novog modela.

Prema GSM Areni, iPhone 16 Pro Max bit će 5 mm duži i 0.5 mm širi od prošlogodišnjeg modela. Iako će novi model imati veći ekran, sam uređaj bit će tek neznatno širi. To je rezultat smanjenih rubova oko ekrana, što omogućuje da ekran zauzima veći dio prednje strane uređaja bez značajnog povećanja ukupnih dimenzija.

Pročitajte više