Procurile su fotke Motorolinog sljedećeg preklopnog telefona. Evo kako izgleda

Foto: motorola.com (na fotki je Razr 40 Ultra)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA Razr uskoro će dobiti još jednog nasljednika. Nedavno su se pojavile fotke nove verzije Motorole Razr, no čini se da tvrtka zadržava osnovni dizajn Motorole Razr 40 Ultra i za sljedeću generaciju.

Prošle je godine lansiran Razr 40 Ultra s potpuno novim dizajnom u usporedbi s prethodnim generacijama sklopivih Razr telefona. Posljednji Razr model stigao je u lipnju 2023. godine, što znači da se bliži vrijeme za nastavak. Međutim, do sada nismo čuli puno informacija o tome.

Sada su na 91Mobilesa procurile fotke navodne Motorola Razr 50 Ultra.

Fotke pokazuju dizajn koji je gotovo identičan trenutnom modelu. Izgleda da sekundarni zaslon i dvostruka kamera na vanjskoj strani ostaju nepromijenjeni. Izvješće tvrdi i da će uređaj biti dostupan u plavoj, narančastoj i zelenoj boji te bi mogao biti dostupan i s 12 GB RAM-a i 512 GB memorije. Trenutni Razr 40 Ultra ima maksimalno 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu.

Pročitajte više