Ovo ulje za lice omiljeno je među celebovima. Evo gdje se može kupiti

Foto: cultbeauty.com/themarabeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLAVNE osobe poznate su po ujednačenom i blistavom tenu, pa je zanimljivo saznati što koriste od proizvoda za njegu. Da, ima tu skupih kozmetičkih tretmana i pojedinih estetskih zahvata, ali unatoč tome volimo zaviriti u njihove kozmetičke torbice. 

Nedavno je Riley Keough, zvijezda mini-serije Daisy Jones & The Six koja se temelji na istoimenoj knjizi, podijelila što koristi za njegu. S obzirom na to da ima blistav ten, ali i filozofiju da je njega kože na prvom mjestu, a šminka na drugom, zanimalo nas je što preporučuje, piše Who What Wear.

Nedavno je podijelila svoju rutinu njege kože u videu koji je snimila za Vogue. U njemu 32-godišnja umjetnica i glumica priznaje da joj je rutina njege kože "pretjerana". Da ne radi ovo što sada radi, voljela bi biti estetičarka jer joj je to "najdraža stvar", kako je rekla.

Među proizvodima koji su se našli u njezinoj odabranoj kolekciji je ulje za lice koje vole i Gwyneth Paltrow, Hailey Bieber i drugi. Univerzalno hidratantno ulje za lice Mara algae + moringa uključuje sakupljene divlje alge, moringu i lubenicu.

Alge daju punoću koži i omekšavaju izgled finih linija i bora. Moringa sadrži hranjive tvari i antioksidanse koji vlaže kožu. Lubenica hidrira kožu i opskrbljuje ju masnim kiselinama i vitaminima. Brend kaže da se ulje može koristiti samostalno ili ga se može nanijeti povrh seruma i krema da bi se zadržala vlaga.

Može se pomiješati s puderom ili koristiti kao highlighter

Može se čak pomiješati i sa šminkom za lice za dewy finish ili koristiti kao highlighter koji reflektira svjetlost na vrhovima jagodica.

Osim Gwyneth Paltrow, Hailey Bieber još je jedna obožavateljica brenda, što je prilično velika stvar s obzirom na to da je poznata i po svojoj ljubavi prema proizvodima za njegu kože i po blistavoj, "glaziranoj" koži.

No nisu samo slavne osobe one koje vole ovo ulje za lice. Ekipa na internetu se slaže da je ono nešto posebno. Brojni recenzenti primjećuju da je hidratantno i da ne ostavlja kožu zategnutom ili dehidriranom. Cijena ulja kreće se od 40.20 € (302.88 kn), ovisno o militraži, možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više