Ryanair je upravo snizio cijene. Evo kamo možete letjeti za samo 13 eura

Foto/Shutterstock/ryanair.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RYANAIR trenutno ima kratkotrajnu akciju koja traje 48 sati, tijekom koje su cijene avionskih karata snižene za 20%. Akcija vrijedi do sutra, 15. svibnja, do ponoći, a moguće je rezervirati karte za letove u razdoblju od 14. svibnja do 30. lipnja. Ponuda obuhvaća razne letove iz glavnih gradova Hrvatske.

Iz Dubrovnika je moguće putovati prema brojnim destinacijama, pri čemu najpovoljnija karta stoji 12.99 eura. Po ovoj cijeni dostupni su letovi prema Bariju, Berlinu, Briselu, Londonu, Memmingenu, Milanu, Oslu, Rimu, Stockholmu i Beču. Iz Osijeka postoji mogućnost leta samo prema Londonu, također po cijeni od 12.99 eura.

Iz Pule su dostupni letovi za nekoliko europskih destinacija. Najpovoljnije cijene su za Düsseldorf i London, a kreću od 12.99 eura. Što se tiče Rijeke, dostupno je par destinacija, a najjeftinije su karte za Brisel, London i Beč koje kreću od 14.99 eura. 

Iz Splita su dostupni letovi za Beč, s cijenom od 12.99 eura, i Rim, s cijenom od 14.43 eura. Iz Zadra su dostupni letovi za razne gradove po cijeni od samo 12.99 eura. Među destinacijama su Aarhus, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Köln, Göteborg, Hamburg, Krakow, Leeds, London, Marseille, Milano, Beč i Varšava.

Iz Zagreba možete letjeti prema nekoliko destinacija po cijeni od 12.99 eura. Uključene destinacije u ovoj ponudi su London, Marseille, Milano, Pisa, Rim i Sofija. Za nešto manje od 15 eura možete letjeti prema Göteborgu, Podgorici, Krfu, Dublinu, Düsseldorfu, Karlsruheu, Malmöu, Malti, Napulju, Oslu i Parizu. 

Kompletnu ponudu na ovoj akciji pogledajte ovdje

Pročitajte više