Lijepo uređen stan s vrtom na Jarunu prodaje se za 425.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pozornost nam je privukao stan na Jarunu koji ukupno ima 100 kvadrata, odnosno 91 kvadrat stambene površine, a prodaje se za 425.000 eura. 

Stan se nalazi u visokom prizemlju zgrade izgrađene 2009. godine

Stan se nalazi u zgradi s liftom, izgrađenoj 2009. godine, u visokom prizemlju s izlazom na vrt. Sastoji se od ulaznog prostora, kupaonice s WC-om, dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima veliku walk in garderobu i dodatnu prostranu kupaonicu, te velikog open space boravka s potpuno opremljenom kuhinjom.

Dnevni prostor podijeljen je u dvije cjeline

Dnevni prostor podijeljen je u dvije cjeline, a u oglasu je naglašeno da postoji mogućnost pregradnje za dobivanje još jedne ili dvije sobe, ovisno o potrebama. Boravak ima izlaz na uredno održavani vrt s osiguranom privatnošću zahvaljujući visokom i gustome zelenilu.

Stan je dvostrano orijentiran, s većinom prostorija okrenutih prema jugu. Uz stan dolazi i spremište od 2.5 kvadrata smješteno na -2 etaži, te garažno parkirno mjesto od 10 kvadrata.

Stan se nalazi u blizini jarunskog jezera, škole, vrtića, crkve, tržnice i svih važnih sadržaja. Također, istaknuto je da je prometno odlično pozicioniran i povezan, te da posjeduje urednu dokumentaciju.

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više