Testirali su neke od najpoznatijih balzama za usne: Evo koji je najbolji

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA TIKTOKU korisnički profil Product Testing redovito dijeli videozapise u kojima testira proizvode koji su postali viralni, pruža razna rješenja i trikove za kućanstvo te daje preporuke o tome koje proizvode kupiti, a koje izbjeći.

Već su kreirali niz videa u kojima testiraju balzame za usne, a sada su odlučili staviti na test neke od najpoznatijih. U ovom videu usporedili su ljekovitu mast CeraVe, balzam s maslacem za usne od brenda Summer Fridays, Glossier balzam za usne, Laneige balzam za usne, Eucerin Aquaphor Lip Repair balzam za usne, Vaseline balzam za usne, eos balzam, ChapStick, Blistex balzam, O'Keeffe's Lip Repair i Labello.

@cnnunderscored What brands should we test next? Link in bio to shop the winners! 🏆 #chappedlips #chappedlipsnomore #lipbalm #lipbalmaddict #lipbalmcolletion #lipbalmreview #lipcare #lipcareproducts #moisturebarrier #cerave #vaselineliptherapy #commissionearned ♬ Pop Star - Coco & Clair Clair

Svaki balzam su testirali na komadu papira s dodatkom nekoliko kapi vode kako bi simulirali izloženost vlazi. Što su kapljice vode duže ostajale na papiru, to je bolja barijera i učinkovitost balzama. Nakon tri sata testiranja, CeraVe i Vaseline Lip Therapy pokazali su se kao najbolji, dok su se Blistex i O'Keeffe's balzami podjednako pozicionirali na drugom mjestu.

Vaseline, Lip Therapy, cijena je 2.55 eura

Pročitajte više