Lidl je upravo snizio cijene mesa za roštilj, evo koje se isplati kupiti

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Lidl Hrvatska

DOLAZAK proljeća i toplijih dana kao stvoren je za uživanje u vanjskim aktivnostima, a što može biti bolje od druženja uz roštilj? Lidl vam ove sezone donosi sve što vam je potrebno za savršeno roštiljanje - od kvalitetnih komada mesa do osvježavajućih pića.

Bilo da planirate veliko okupljanje ili opušteni ručak s obitelji, u Lidlu možete pronaći sve što vam treba za ukusan roštilj. Evo što izdvajamo iz njihove ovotjedne ponude. 

Meso i riba 

Ah, ćevapčići! Tko može odoljeti tim malim, sočnim delicijama s roštilja? Dobra vijest za sve ljubitelje ćevapa - u Lidlu su trenutno na dobrom popustu. Redovna cijena snižena im je za 22%, pa tako pakiranje od 500 grama svježih ćevapčića od junetine i svinjetine trenutno možete kupiti za 2.69 eura. 

Carsko meso na roštilju prava je poslastica za sve ljubitelje bogatih okusa. Posluženo s rustikalnim prilozima, kao što su pečeni krumpir, svježa salata ili pikantni umaci, carsko meso na roštilju lako postaje glavna zvijezda. Pakiranje od 550 grama carskog mesa Pik Vrbovca trenutno u Lidlu možete kupiti za 2.99 eura.

Pravilno pečene svježe kobasice ostaju izvana hrskave, a iznutra sočne i pune okusa. Poslužene uz jednostavne priloge, poput pečenih paprika ili kriški svježe rajčice, kobasice na roštilju ukusno su zadovoljstvo koje mami na još. Uz Lidl Plus aplikaciju i aktivaciju kupona, kilogram svježih domaćih kobasica košta 5.69 eura.

Filet lososa na roštilju pravi je izbor za one koji preferiraju laganiju, ali svejedno ukusnu opciju. Svježi filet lososa trenutno je u Lidlu na popustu od 20%, pa tako kilogram košta 15.89 eura. 

Ako na roštiljanju planirate ugostiti i djecu, ona uz ćevapčiće najviše vole bilo što panirano, kao i mini zalogaje. Upravo za njih mogle bi biti idealne ove mini pljeskavice od kombinacije povrća i peradi. No one bi mogle biti i fino predjelo uz ukusan umak. XXL pakiranje od 600 grama trenutno košta 3.99 eura. 


Predjelo

Lagano predjelo prije posluživanja roštilja odličan je način da gosti ostanu zaokupljeni dok se meso ili riba priprema. Idealno je da predjelo bude jednostavno, poput različitih salata, narezaka ili namaza, tek toliko da utaži prvu glad, a da ipak ostane dovoljno prostora za glavno jelo.

Primjerice, domaća pašteta od tune može biti odličan izbor, a u Lidlu trenutno možete pronaći glavni sastojak - Nixe tunu u maslinovom ulju u XXL pakiranju po cijeni od 6.79 eura.


Piće i grickalice

Uz dobar roštilj odlično ide osvježavajuće pivo, koje izvrsno nadopunjuje bogate okuse pečenja. Bez obzira jeste li ljubitelj sočnih odrezaka, mirisnih kobasica ili nježnih ribljih fileta, hladno pivo će upotpuniti užitak. U Lidlu smo pronašli Perlenbacher svijetlo plis pivo, koje dolazi u XXL pakiranju. Ovo pakiranje uključuje osam boca od po 0.5 litara, a cijena mu je 6.99 eura.

Nakon roštilja mnogi vole nastaviti druženje uz grickalice. Predlažemo dvije opcije: Snack Day flips u XXL pakiranju po cijeni od 1.19 eura i Alesto prženi kikiriki u tijestu, također u XXL pakiranju, po cijeni od 1.59 eura.


Sladoled

Na kraju obroka uvijek treba ostaviti mjesta za desert, a što može biti bolje od ukusnog sladoleda? Bon Gelati mini mix sladoled u XXL pakiranju (16 x 50 ml) trenutno je na popustu od 15% uz aktivaciju kupona u Lidl Plus aplikaciji pa cijena iznosi samo 3.69 eura.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Lidl Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više