Evo u kojim bojama navodno stiže serija iPhone 16

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO već kojim slučajem razmišljate o tome koju biste boju mogli odabrati za svoj novi iPhone iz serije koja stiže ove jeseni, sada možete suziti izbor jer je pouzdani izvor otkrio sve vjerojatne nijanse. Najnovije informacije o bojama iPhoneove serije 16 podijelio je putem X-a Ming-Chi Kuo, tržišni analitičar poznat po vrlo pouzdanim informacijama o Appleu i njihovim proizvodima.

Prema njegovim informacijama, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max neće biti dostupni u boji Blue Titanium. Umjesto toga, predstavit će se nova boja - Rose Titanium. Očekuje se da će ostale boje, kao što su Natural Titanium, Black Titanium i White Titanium, ostati. Te boje su već poznate iz prošle serije, odnosno s prethodnih modela iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max.

Korisnik @ArnaudDucouret napravio je render koji pokazuje kako bi serija iPhone 16 Pro mogla izgledati na temelju Kuovih predviđanja. 

Za standardne modele iPhone 16 i iPhone 16 Plus ne predviđa značajne promjene

Za standardne modele iPhone 16 i iPhone 16 Plus, Kuo predviđa da će boje ostati prilično slične sadašnjim opcijama, s izuzetkom žute boje koju će, prema njemu, zamijeniti bijela. Predviđene boje uključuju crnu, zelenu, ružičastu, plavu i bijelu.

"Apple može preimenovati boje. Osim toga, čak i kada je naziv boje isti kao kod prethodnog modela, sama boja može se razlikovati", istaknuo je Kuo na kraju svoje objave. 

Kuoove prognoze o Appleovim proizvodima su dosad pokazale visoku točnost, stoga njegove najave privlače veliku pažnju. Je li i ovaj put u pravu, pokazat će vrijeme, odnosno Appleov događaj u rujnu kada se očekuje službeno predstavljanje nove serije.

Pročitajte više